top of page

SHOP ONZE LEUKE COLLECTIE

WhatsAppImage2022-01-17at12.23.31_7c2e030f-a56b-47b6-8a3b-d69c4c4baebc.jpg

Stap binnen in de bruisende wereld van Studio Ikke Design, waar creativiteit en vreugde hand in hand gaan! We zijn verheugd om onze nieuwste collectie met jullie te delen - een ode aan de tropen, doordrenkt met levendige kleuren en speelse ontwerpen die je zintuigen doen ontwaken.

 

Van knuffelbare zeedieren tot zachte badcapes, knusse doeken en interactieve voelboekjes, onze nieuwste creaties zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de ziel. Elke stuk is zorgvuldig ontworpen om de verbeelding van kinderen te voeden en hun zintuiglijke ontwikkeling te bevorderen.

 

Laat je meevoeren door de magie van onze collectie en geef jezelf en je kleintjes de kans om te spelen, te ontdekken en te groeien in een wereld vol kleur en verwondering. Welkom bij Studio Ikke Design - waar elke creatie een verhaal vertelt en elk moment een avontuur is!

Stoffen en materialen

Wij maken mooie badcape, beach towels en omslagdoeken van diverse kwalitatieve stoffen aan met exclusieve prints. De stoffen worden in Nederland en Duitsland ontworpen en geproduceerd. Al onze stoffen hebben het Oeko-tex certificaat, wat garandeert dat ons textiel op een duurzame manier is geproduceerd, waarbij mens en milieu zorg dragen. Maatschappelijk en milieubewustzijn is de belangrijkste factor bij alles wat we doen.
 

Welke items geldt dit voor​

Badcape | Babynest | Omslagdoeken | Knuffeldoekjes | Voedingskussens |Voelboekjes | Knuffels| Vloerkussen en Activity speelgoed


HOE WERKT HET?

1. Kies vooraf de 2 stoffen die je graag wenst voor je item .

2. Ga naar de shop en bestel je item

3. Plaats in de tekstvak "stofsoort"  (per soort) de naam en of het de boven of onderkant moet zijn van de item.

4. Maak je bestelling af en doe de aanbetaling.

Dan gaan we aan de slag voor je.

Bij iedere item wordt een termijn gehanteerd, houd daar rekening mee.

Wensen of vragen?

Heb je iets gezien op onze socials die je graag wilt maken in eigen kleuren? 

Boek een virtual afspraak  via Instagram of WhatsApp en kunnen we samen met u de stoffen uitzoeken en de wensen doornemen.