top of page
IMG_0166.jpeg
IKKE.png
95D1ACB3-A744-4662-81BE-893256D06028.jpeg
Nancy_Tekengebied 1 kopie.png

Na een inspirerende reis met Sproetjes en Sprietjes Curacao, waar we onze passie voor creativiteit en unieke, op maat gemaakte items voor onze klanten ontworpen werden we groot en ontdekte "IK" (Eigenaresse van Sproetjes en Sprietjes - Nance) dat ik niet meer alleen bezig was met wat IK leuk. Die reis bracht mij terug naar de essentie, naar "IK",  en heb IK besloten mijn hart te volgen, wat leidde tot de geboorte van Studio Ikke Design. 

 

Bij Studio Ikke Design draait alles om het omarmen van die sprankeling van creativiteit en plezier. Elk stuk in onze collectie weerspiegelt onze liefde voor uniek design en duurzaamheid. Met exclusieve prints en zorgvuldig geselecteerde, duurzame materialen streven we ernaar om niet alleen het huidige moment te verrijken, maar ook een positieve impact te hebben op de toekomst.

 

De baby- en kinderaccessoires en andere handgemaakte items zijn meer dan alleen producten; het zijn gereedschappen voor avontuur, groei, en ontdekking, zorgvuldig ontworpen met oog voor stijl, duurzaamheid en de ontwikkeling van uw kind.

 

Ontdek de wereld van Studio Ikke Design en laat u inspireren door onze unieke benadering van baby- en kinderaccessoires. Samen kunnen we de verbeelding van uw kind voeden en een wereld vol mogelijkheden verkennen. Welkom in onze wereld, waar kleur, plezier, en creativiteit koning zijn!

 

bottom of page